Atdheu Transport kufomash, transport i kufomave

🇩🇪 Telefoni

+49 170 844 34 79

🇨🇭 Telefoni

+41 44 585 25 31

🇩🇪 +49 170 844 34 79
🇨🇭 +41 44 585 25 31 

Transport i Kufomave Atdheu

Atdheu – Transport Kufomash. Transport i Kufomave nga Europa për në atdhe. Ju këshillojmë, përgatisim dokumentacionit dhe bëjmë realizimin e transportit me ndjeshmëri, shpejtsi dhe kosto të drejtë

Ne bëjmë transport Kufomash nga Gjermania, Zvicra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera (rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën) – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta. 

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma

Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan

Kujdesemi për procedurat administrative. 

Ne gjithashtu ofrojmë edhe arkivole sipas porosisë.

Mënyra të ndryshme të transportit për kthimin e personave të vdekur në atdhe

Ne ndihmojmë – transport modern dhe me çmim të arsyeshëm
Play Video about Transport kufomash

Rast vdekje - si duhet veproni?

Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjat përgaditjes së transportit të kufomës për në Mal i Zi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Lugina e Preshevës etj.

OSE
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.

Llojet e transportit te kufomes

Mënyra të ndryshme të transportit për kthimin e personave të vdekur në atdhe.

Ne ndihmojmë – transport modern dhe me çmim të arsyeshëm
Kthimi i personave të vdekur nga jashtë në vendin e tyre mund të jetë mjaft i kushtueshëm. Ekzistojnë disa faktorë dhe kërkesa të veçanta që duhet të përmbushen gjatë transferimit për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.. Përveç kësaj, mënyra të ndryshme të transportit janë në dispozicion – me makinë ose me avion. Ne planifikojmë dhe llogarisim saktësisht se cili nga mënyrat e transportit është zgjedhja optimale. Ne kurrë nuk i humbim dëshirat tuaja personale.

Shtetet nga i kryejm shërbimet funerale dhe transportimin e kufomave

🇩🇪 Transporti i Kufomave nga Gjermania

🇨🇭 Transporti i Kufomave nga Zvicrra

🇦🇹 Transporti i Kufomave nga Austria

🇫🇷 Transporti i Kufomave nga Franca

🇧🇪 Transporti i Kufomave nga Belgjika

🇳🇴 Transporti i Kufomave nga Norvegjia

🇳🇱 Transporti i Kufomave nga Holanda

🇸🇪 Transporti i Kufomave nga Suedia

🇪🇺 Transporti i Kufomave nga gjithë Europa

Keni akoma pyetje?

Ne jemi në dispozicion për ju 24 orë: