Atdheu Transport kufomash, transport i kufomave

🇩🇪 Telefoni

+49 170 844 34 79

🇨🇭 Telefoni

+41 44 585 25 31

🇩🇪 +49 170 844 34 79
🇨🇭 +41 44 585 25 31 

Lista e shtetevenike air maxes 270 best sex toys for couples custom jersey maker custom hockey jersey adidas yeezy boost 700 best human hair wigs nike air max men’s best wigs for black women adidas yeezy slides stores nike air max for sale nike air jordan shoes nike air jordan high top best nfl uniforms headband wig human hair cheap jordan

Shtetet nga i kryejm shërbimet funerale dhe transportimin e kufomave

Ju këshillojmë, përgatisim dokumentacionit dhe bëjmë realizimin e transportit me ndjeshmëri, shpejtsi dhe kosto të drejtë

Nga Gjermania, Zvicra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera (rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën) – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta. 

Bartja e një kufome për në shtëpi – ne kujdesemi për të gjitha formalitetet. Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës.

 +41 44 585 25 31 Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës. Ne organizojmë transportin e trupit nga Zvicrra për në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Malin e Zi, Lugina e Preshevës dhe vende të tjera.

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Austria – i ndershëm, i përpiktë dhe kompetent. Falë përvojës tonë shumëvjeqare ne kryejmë transportin e kufomës nga Austria në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës etj 

Në bashkëpunim me institucionet fetare në Francë, ne bëjm transportimin e kufomave nga e gjithë Franca sinqerisht dhe saktë në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Malin e Zi, Luginën e Preshevës dhe vende të tuera. 

Çmime të sigurta, të besueshme dhe të drejta, ne kujdesemi për transportin e kufomave nga Belgjika në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Luginën e Preshevës, Maqedoni dhe vende të tjera.

Me ndershmëri dhe profesionalisëm kthimin e të vdekurve nga mbarë Norvegjia për në vende të ndryshme, përfshirë Maqedoninë, Malin e Zi, Shqipërinë, Luginën e Preshevës dhe Kosovën.

+31 53 302 00 32

Me rrjetin tonë në gjithë Holandën, jemi në afërsi tuaj sa herë që keni nevojë për mbështetjen tonë. Ekipi ynë me përvojë është partneri juaj i sinqertë dhe i besueshëm në ditë të tilla të vështira.

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia – i ndershëm, i përpiktë dhe kompetent. Falë përvojës tonë shumëvjeqare ne kryejmë transportin e kufomës nga Suedia në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës etj

Me ndershmëri dhe profesionalisëm kthimin e të vdekurve nga mbarë Europa për në vende të ndryshme, përfshirë Maqedoninë, Malin e Zi, Shqipërinë, Luginën e Preshevës dhe Kosovën.

Transporti i kufomave për në atdhe

Ne ndihmojmë – transport modern dhe me çmim të arsyeshëm

Keni akoma pyetje?

Ne jemi në dispozicion për ju 24 orë: