Atdheu Transport kufomash, transport i kufomave

🇩🇪 Telefoni

+49 170 844 34 79

🇨🇭 Telefoni

+41 44 585 25 31

🇩🇪 +49 170 844 34 79
🇨🇭 +41 44 585 25 31 

Keni një humbje në Familje - çfarë duhet të bëni?

Na telefononi menjëherë! Ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.
Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjatë përgaditjes së transportit të kufomës për në Mal të Zi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Sanxhak etj. 

Formulari për kontakt