Atdheu Transport kufomash, transport i kufomave

🇩🇪 Telefoni

+49 170 844 34 79

🇨🇭 Telefoni

+41 44 585 25 31

🇩🇪 +49 170 844 34 79
🇨🇭 +41 44 585 25 31 

Rrjedha e transportit te kufomes

Ne jemi aty për ju – gjithçka vetëm me ne

Ne jemi aty për ju - gjithçka vetëm me ne

Si vijon rrjedha e një funerali dhe transportimi i kufomës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. 

Një anëtar i familjes ju ka vdekur? Ju shprehim ngushllimet tona, na kontaktoni.
Me telefon, me shkrim ose në një bisedë personale – ne jemi me përvojën tonë nga momentet e para në krah dhe ju shpjegojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse tërë procesin e transferimit të kufomës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. 

Ne jemi aty për ju - gjithçka vetëm me ne

Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos.

Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme – certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.

Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.

Keni akoma pyetje?

Ne jemi në dispozicion për ju 24 orë: