Atdheu Transport kufomash, transport i kufomave

🇩🇪 Telefoni

+49 170 844 34 79

🇨🇭 Telefoni

+41 44 585 25 31

🇩🇪 +49 170 844 34 79
🇨🇭 +41 44 585 25 31 

Rast vdekje - si duhet veproni?

Keni një humbje në Familje – çfarë mund të bëni?

Ne ju këshillojm si të veproni më mirë

Keni një humbje në Familje - çfarë mund të bëni?

Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjat përgaditjes së transportit të kufomës për në Mal i Zi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Lugina e Preshevës etj. Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit. Përkundër trishtimit, një transport i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin kohor. 

Ne ju këshillojm si të veproni më mirë

Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla. Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, informoni mjekun e familjes për të vërtetuar dhe lëshuar certifikatën e vdekjes. Ne ju këshillojmë se cilat dokumente ju duhet të përgatiteni për transportimin e kufomave jashtë vendit. 

Keni akoma pyetje?

Ne jemi në dispozicion për ju 24 orë: